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Hinweis zum Urheberrecht

Bericht / Forschungsbericht / Abhandlung zugänglich unter
URL: https://epub.sub.uni-hamburg.de/epub/volltexte/2009/1808/


Guidelines for the Ecolabelling of Fish and Fishery Products from Marine Capture Fisheries. Directives pour l'étiquetage écologique du poisson et des produits des pêches de capture marines. Directrices para el ecoetiquetado de pescado y productos pesqueros de la pesca de captura marina.

Originalveröffentlichung: (2005) ftp://ftp.fao.org/docrep/fao/008/a0116t/a0116t00.pdf
pdf-Format:
Dokument 1.pdf (771 KB)


BK - Klassifikation: 48.67
Sondersammelgebiete: 21.3 Küsten- und Hochseefischerei
DDC-Sachgruppe: Biowissenschaften, Biologie
Sonstige beteiligte Institution: FAO
Dokumentart: Bericht / Forschungsbericht / Abhandlung
ISBN: 92-5-005370-3
Sprache: Mehrsprachig
Erstellungsjahr: 2005
Publikationsdatum: 20.05.2009
Kurzfassung auf Deutsch: This document contains the text of the Guidelines for the Ecolabelling of Fish and Fishery Products from Marine Capture Fisheries which were adopted by the twenty-sixth session of the Committee on Fisheries (COFI), Rome, 7–11 March 2005. Some observations and reservations were made at the time of adoption of the guidelines which can be found in paragraphs 64 to 67 of the COFI report (FAO Fisheries Report No. 780).


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Letzte Änderung: 12.10.2015