epub @ SUB HH

   
 
 

Eingang zum Volltext in OPUS


Hinweis zum Urheberrecht

Bericht / Forschungsbericht / Abhandlung zugänglich unter
URL: https://epub.sub.uni-hamburg.de/epub/volltexte/2008/683/


Fish and fishery products. World apparent consumption statistics based on Food Balance Sheets (1961-2003)

Laurenti, G.

pdf-Format:
Dokument 1.pdf (481 KB)


BK - Klassifikation: 48.67
Sondersammelgebiete: 21.3 Küsten- und Hochseefischerei
DDC-Sachgruppe: Biowissenschaften, Biologie
Dokumentart: Bericht / Forschungsbericht / Abhandlung
Schriftenreihe: FAO fisheries circular
Bandnummer: 1024/1
ISBN: 9789251058121
Sprache: Englisch
Erstellungsjahr: 2007
Publikationsdatum: 11.08.2008
Kurzfassung auf Deutsch: This document summarizes more than four decades of statistics of apparent consumption for fish and fishery products for 223 countries, six continental aggregates, four economic groupings and world totals based on Supply Utilization Accounts. Data are given for total and per capita supply in live weight on a yearly basis. Indicative nutritional values in terms of animal and total proteins are also provided. For 40 major food fish consuming countries, balances are provided for supply in quantities and nutritional factors of eight main groups of species of similar biological characteristics. A section comprising descriptive and analytical graphs supplements the data.


Home | Suchen | Browsen | Admin
Fragen und Anregungen an pflicht@sub.uni-hamburg.de
Letzte Änderung: 12.10.2015